Update beheer – Credits uitgesplitst, Dagrapportage en verbeteringen

De afgelopen weken zijn wij druk geweest met verschillende grote ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij ook gewerkt aan bugfixes, kleine verbeteringen en optimalisaties van het platform.

 

Dagrapportage
Wij hebben de afsluiting van de dagrapportage die je van ons ontvangt via de e-mail gewijzigd naar “Het team van Twelve”.


Credits uitgesplitst
Op de pagina ‘Credits uitgesplitst’ zie je aan het einde van de tabel met de titel “Omzetoverzicht” een groene pijl staan. Als je nu met je muis over de pijl gaat, krijg je te zien welke functie hier achter zit.

Wij kregen van klanten te horen dat wanneer zij een Excel export van deze pagina maakten, er 12 pagina’s werden geprint. Dit hebben wij nu aangepast.


Onderhoud

Naast de bugs die zijn opgelost, hebben wij ook op verschillende plekken aan het onderhoud gewerkt voor de optimalisatie van het platform.

[O_U logged_status=”in”]

————————————INTERN————————————

Overzichtspagina periodieke rapportages
Wanneer je op de pagina ‘Klantenoverzicht’ in het menu kijkt, zie je het menu-item genaamd “Testpagina”. Als je hierop klikt, zie je in de zwarte balk “Dagrapportage overzicht”, “Weekrapportage overzicht” en “Maandrapportage overzicht” staan. Je kan op deze links klikken om te controleren hoe het rapportage overzicht is verzonden. Hieronder staat een korte toelichting van belangrijke kopjes:

Totaal aantal klanten
Het totaal aan klanten dat dagrapportages wil ontvangen.

Totaal te versturen dag rapportages
Het totaal aan klanten dat dagrapportages gaat ontvangen voor vandaag.

Huidige rapportages
Het totaal aan rapportages dat op dit moment zijn verstuurd.

Rapportages tussen 0:00 – 6:05
Rapportages dat in dit tijdslot zijn verstuurd.

Rapportages tussen 0:05 – 12:05
Rapportages dat in dit tijdslot zijn verstuurd.

Rapportages tussen 12:00 – 18:05
Rapportages dat in dit tijdslot zijn verstuurd.

Rapportages tussen 12:00 – 0:00
Rapportages dat in dit tijdslot zijn verstuurd.


Facturatiepagina

Wij hebben een filter toegevoegd op PSP (Payment Service Provider, oftewel Adyen of Pay.nl). Op deze manier kan de afdeling Finance gemakkelijk filteren op de verschillende klanten met verschillende PSP’s. Daarnaast kregen wij in de pop-up schermen bij het maken van de facturen nog standaard Adyen te zien. Dit is ook veranderd in PSP. Zie afbeelding hieronder als voorbeeld.

 

Foutmelding
Een foutmelding stond nog in de u-vorm en met een afbeelding van LCS. Dit hebben wij gewijzigd naar je-vorm en Twelve.

[/O_U]