Nieuwe feature & verbeteringen in Rapportages!

We zijn continu bezig de rapportages in de beheeromgeving voor jou praktischer en inzichtelijker te maken. Daarom gaan we deze maand een aantal rapportages verbeteren. Daarnaast voegen we een feature toe aan de beheeromgeving, waarmee je eenvoudig overzicht houdt over alle rapportages: het Rapportageportaal! Lees hieronder wat je hiervan kan verwachten.

Nieuwe feature!

Onder het tabblad Rapportages zie je straks als eerste optie onze mooie nieuwe feature: het Rapportageportaal! Je kan dit zien als een verzamelplaats van de belangrijkste rapportages voor jouw beheer. Je ziet in blokken een overzicht van je resultaten van de afgelopen 7 dagen. Dit wordt visueel weergegeven in verschillende soorten diagrammen en grafieken.

Cashflow: een voorbeeld van de inzichten die je in het nieuwe Rapportageportaal kan inzien. 

Als je meer wil weten over de verschillende rapportages die je hier kan vinden, lees dan hier meer over het Rapportageportaal en welke statistieken je in kan zien.

Verbetering van bestaande rapportages!

De rapportage ‘Credits detail’ wordt verbeterd. In deze indeling kan je qua functionaliteiten hetzelfde doen als je nu al kon doen, namelijk een credit- en een productrapportage maken over een bepaalde tijdsperiode. In de verbeterde versie kan je dit nog steeds, en deze is uitgebreid met de mogelijkheid tot het eenvoudig vergelijken van de rapportages in een matrixtabel! De verbeterde rapportagepagina kan je nu al eens uittesten via Rapportages > Overige > Credits detail beta. Eind februari vervalt de beta-pagina en zal de credits detail pagina standaard de nieuwe indeling hebben. Je kiest in de nieuwe indeling eerst de tijdsperiode en het soort filter. Daarna kies je de (sub)labels die je wil zien in het overzicht. Deze zie je dan meteen overzichtelijk in je browserscherm, of kan je via een knop onderaan exporteren naar Excel.

De rapportage ‘Credits totaal’ is sterk verouderd omdat no-sale nog meegerekend wordt in de gehele omzet. Deze informatie geeft een scheef beeld van de daadwerkelijke omzet, en is daarom vanaf eind februari niet meer beschikbaar voor het maken van rapportages. De juiste varianten van de rapporten die je hier kon opvragen, vind je terug onder andere tabbladen:

Rapportage uit credits totaal:Vind ik nu op de Rapportagepagina:
  • Totale omzet (exclusief no-sale)
  • Omzet per betaaltype
  • Overzicht no-sale
  • Uitgave (omzet) per terminal
Rapportage > Overzicht
  • Gespecificeerde omzetsrapportages
Rapportage > Omzet > btw > Totaal
  • Uitgave per product
Rapportage > Light Rapportages > Producten no sale
  • Totaaloverzicht transacties
Rapportage > Overige > Basisgegevens