Update kassa versie 7.1.3.1

Vanaf 6 november gaan we beginnen met het uitrollen van een nieuwe versie van de kassa applicatie. Binnen twee weken zullen alle kassaterminals automatisch geüpdatet zijn naar versie 7.1.3.2 (of hoger). Je kunt zelf rechtsonder in het aanmeldscherm van de kassa controleren welke versie van de software op de kassa staat. Heb je de update na 20-11-2017 nog niet ontvangen en wil je wel gebruik maken van de nieuwe functies? Neem dan even contact met ons op via service@lecreditsportif.nl of door een ticket in te schieten in de Kassa Coach.

Open prijs aanpassing
Het is mogelijk gemaakt om met meerdere open prijzen onder 1 knop te werken. Voorheen kon je per bestelling maar 1 bedrag voor een product met open prijs invoeren. Vanaf nu is het mogelijk om meerdere prijzen per bestelling te gebruiken. Klik op een product met open prijs en de eerste keer zal alles hetzelfde zijn, maar klik je een tweede keer op dit product dan kun je kiezen om dezelfde prijs nogmaals te gebruiken of een andere nieuwe prijs in te voeren.

Supplementen
In deze versie zitten alle voorbereidingen die nodig zijn om straks met supplementen te kunnen werken. Deze optie maakt het mogelijk om een subproduct gekoppeld aan een product aan te slaan. Voorbeelden hiervan zijn sauzen bij snacks of garing van vlees. Zodra dit klaar is om bij alle klanten te gebruiken zullen we dit uitgebreid communiceren naar al onze gebruikers.

Heb je hier vragen over? Dan kun je contact met ons opnemen via help@twelve.eu of bel naar 030 – 276 77 70.