Update beheer 04-01-2017

1. Vanaf nu wordt er bij een export die gedaan wordt via de pagina’s “Rekeningen & Passen” rekening gehouden met de veldkeuzes die je aan hebt staan. Indien een gebruiker bij “Veldkeuze” heeft aangegeven dat hij het “aantal passen” wil zien in het “Rekeningen” overzicht, dan worden deze gegevens nu ook geĆ«xporteerd bij de functie “Rekeningen exporteren naar Excel”. Dus indien iemand alleen “Pasnummer” en “Credits” heeft geselecteerd bij de veldkeuze zullen alleen deze gegevens worden geĆ«xporteerd naar Excel.

2. Er is een nieuwe functionaliteit toegevoegd op de pagina ‘Rapportage – Credits uitgesplitst’. Vanaf nu kun je het cumulatieve subtotaal van alle no-sale posten opvragen. Dit kun je vervolgens exporteren.

3. De cashflow zoals weergegeven in de rapportage kwam niet altijd overeen met de cashflow zoals weergegeven in de klantinstellingen. Dit functioneert nu weer naar behoren.

Lees het hele artikel in de Kassa Coach