Update beheer 12-12-2016

1. Op de pagina ‘Gebruikersbeheer – Gebruikers – Gebruiker bewerken’ kan er een ‘Toegangscontrole kleur’ worden toegekend. Dit kleuren keuzescherm kon alleen worden gesloten om nogmaals op de kleurknop te klikken. We hebben een kruis toegevoegd, zodat dit scherm op een normale manier gesloten kan worden.

2. Indien een rekening op de kassa werd opgewaardeerd door middel van contant of pin, stond er op de rekening dagbon bij manier van betalen ‘Rekening’. Dit is nu veranderd in ‘Contact’ of ‘Pin’. Daarnaast staat er op de rekening dagbon als titel de beschrijving van de rekening:

3. Het kruimelpad (zie rood geselecteerde URL in de afbeelding) op de pagina ‘Rapportage – Bonnen inzage – inhoud bon’¬†verwijst nu naar de juiste pagina’s.

Lees het hele artikel in de Kassa Coach