Update beheer 08-12-2016

1. Voorheen werden pop-ups wit tijdens het verslepen. Zodra je de pop-up los liet werd het normale scherm weer getoond. Vanaf nu worden de pop-ups niet meer wit tijdens het verslepen.

2. Vanaf nu worden de verschillende PIN-methoden ook getoond bij ‘Rapportage’ – ‘Mutaties rekeningen’. Let op: een PIN-methode wordt alleen weergegeven wanneer deze gebruikt is in de rapportage. Wanneer er gebruik is gemaakt van twee verschillende methoden, dan worden er ook maar twee methoden getoond. Voorheen werden de verschillende PIN-methoden alleen nog weergegeven op de pagina ‘Rapportage – Credits uitgesplitst’.

3. Bij het importeren van een productenlijst veranderden automatisch de instellingen “In panel op rij” en “Panelvolgorde” van de productcategorieën. Dit is verholpen.