Update beheer 01-12-2016

1. Op de pagina ‘Rekeningen & passen – Rekeningen’ wanneer je een rekening selecteert en naar de transacties gaat, is het veld ‘Pin’ veranderd naar het veld ‘Authorisatiecode’ voor verduidelijking.

2. Er is een nieuwe filterfunctie toegevoegd aan de pagina ‘Transacties – transacties’. Vanaf nu is het mogelijk om te filteren op op- en afwaarderingen.

3. Op de pagina ‘Rekeningen & passen – rekeningen/passen/facturatie’ werden rekeningen niet altijd gevonden als je zocht op een loginnaam. Dit is nu opgelost en alle rekeningen met corresponderende namen worden getoond.

4. Als je nu een rekening deelt via MijnLCS dan zal de naam van de vereniging waaruit je het stuurt in het mailtje worden verwerkt. Dit is gedaan zodat er minder verwarring kan ontstaan en het duidelijk is van wie het mailtje afkomstig is.